U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

DSH harmonikaschool : een begrip in de (eu)regio !!!

10 jaar geleden besloot Rene Slapak, na het doorlopen van een muzikale carriere bij o.a. Grenzland Express en Dreilander blitz tot het opstarten van een harmonikaschool. De naam moest passen bij het aanbod aan leerlingen uit de regio, zodoende de naam "Dreilander….."

inmiddels bijna 10 jaar later is de school niet meer weg te denken en blijft ze zich ontwikkelen.

Ook de DSH club, afkomstig uit de school, groeit ieder jaar verder.

Deze ontwikkeling heeft ervoor gezorgd , dat de ruimte van de school niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd, mede door het aanbod van studenten en de faciliteiten die daar voor nodig zijn.

Per 1 april wordt er gestart met een grondige renovatie.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, blijf ons dan volgen via onze website of houdt Facebook in de gaten.

ik hoop ook U te mogen begroeten straks in de

"nieuwe DSH harmonikaschool "

Met muzikale groet

Rene